Samenvatting: FC Twente speelt gelijk tegen Eintracht Braunschweig

FC Twente heeft vandaag in een besloten oefenwedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Eintracht Braunschweig. Virgil Misidjan zette de Tukkers in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft - toen FC Twente met 9 andere spelers aantrad - kwamen de bezoekers op gelijke hoogte.

Virgil Misidjan juicht na zijn treffer tegen Eintracht Braunschweig
Virgil Misidjan juicht na zijn treffer tegen Eintracht Braunschweig Foto: © Orange Pictures

Trainer Ron Jans kon vandaag geen beroep doen op Daan Rots (corona) en Ramiz Zerrouki (Afrika Cup), terwijl ook Wout Brama (nog) niet bij de wedstrijdselectie zat. Daardoor begonnen Bosch en Staring in de basis. Het waren de enige twee spelers die na rust ook binnen de lijnen bleven.

FC Twente - Eintracht Braunschweig 1-1 (1-0)
39' 1-0 Misidjan
47' 1-1 Otto

Opstelling FC Twente 1e helft: Unnerstall, Troupee, Propper, Hilgers, Smal, Staring, Bosch, Vlap (30' Sadílek), Misidjan, Van Wolfswinkel, Cerny.

Opstelling FC Twente 2e helft: Jeffrey de Lange, Everink, Pleguezuelo, Bruns (75' Driezen), Oosterwolde, Staring (60' Eustatia), Bosch (60' Thijmen de Lange), Sadílek (85' Markelo), Limnios, Ugalde, Cleonise.

Opstelling Eintracht Braunschweig: Fejzic; Kijewski (46' Schlüter), Strompf, Behrendt (65' May), Marx (65' Görlich), Nikolaou, Krauße, Otto (82' Zouaoui), Pena Zauner (65' Multhaup), Kobylanski (65' Stumpe), Ihorst (65' Zimpfer; 82' Renner, 82')