FC Twente-speler gelinkt aan Ajax: "Die kunnen wel wat gebruiken"

Sem Steijn scoort tegen Ajax
Sem Steijn scoort tegen Ajax Foto: © Pro Shots

Sem Steijn speelt een geweldig seizoen voor FC Twente, waar hij momenteel goed is voor zeventien doelpunten in drieëndertig wedstrijden, ook gaf hij nog drie assists. Dit is niet onopgemerkt gebleven en Veronica Offside wordt gesproken over een stap omhoog.

Dick Advocaat begon zijn loftrompet voor de FC Twente-speler. "Ik vind het trouwens wel geweldig voor Steijn. Dat is zo'n fanatieke jongen. Toen hij van ADO naar Twente ging, had iedereen grote twijfels. Bij ADO scoorde hij aan de lopende band en bij Twente doet hij dat ook. Of hij hogerop kan? Dat denk ik wel. Als je goals kunt maken, kan je overal terecht", aldus Adovaat.

Wilfred Genee denkt dat Feyenoord een mooie stap kan zijn voor de zoon van Maurice Steijn. "Dat weet ik niet", antwoordt Advocaat over zijn voormalige werkgever. "Dat moet Feyenoord zelf bepalen, of ze het nodig hebben. Stengs staat normaal op die positie en dit is een heel ander type."

Wim Kieft ziet een stap ook wel zitten ondanks dat er een hoop controverse zou zijn over deze stap gezien de turbulente periode die de vader van Steijn in Amsterdam heeft meegemaakt. "Die kunnen ook wel wat gebruiken, heb ik de indruk. Ook op die plek, natuurlijk", aldus Kieft

Lees meer:
0 reacties