FC Twente-spelers paar dagen vrijaf: "Zijn gretig en er klaar voor"

De spelers van FC Twente vieren een feestje
De spelers van FC Twente vieren een feestje Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft dit seizoen nog zeven competitiewedstrijden te spelen en strijdt nog volop voor directe plaatsing voor Europees voetbal. De doelstelling voor dit seizoen is echter al gehaald.

FC Twente-trainer Ron Jans wilde namelijk beter presteren dan vorig seizoen, toen de Tukkers als tiende eindigden. "Gelukkig hebben we vrij snel met de groep de doelstellingen wat hoger neergelegd", lacht assistent-trainer Andries Ulderink voor de camera van RTV Oost.

"We zijn zo goed als zeker van de play-offs en volgens mij zit er nog wel meer in het vat", beseft Ulderink. "Het zit ook wel in deze groep om te kijken of we voor plek drie en vier kunnen strijden. Mocht dat uiteindelijk niet haalbaar zijn, dan zullen we vol voor die play-offs gaan."

Een andere doelstelling was beter voetballen dan vorig seizoen en ook dat komt er beter uit. "De laatste pak 'm beet vijf wedstrijden creëren we meer scoringskansen. Ook wat dat betreft wacht ons thuis een mooie uitdaging tegen PSV om te kijken of we dat door kunnen zetten."

Ulderink kijkt met een goed gevoel vooruit naar de slotfase van het seizoen. "De groep is gretig en er klaar voor. Ze krijgen nu een aantal dagen vrij en vanaf maandag hopen we dat de staf en spelers weer helemaal compleet zijn. Dan gaan we volle bak richting de laatste zeven wedstrijden", besluit hij.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand