'FC Twente strijdt met Feyenoord om Franse middenvelder (23)'

Loreintz Rosier (links)
Loreintz Rosier (links) Foto: © Orange Pictures

FC Twente wordt in verband gebracht met Loreintz Rosier. De 23-jarige middenvelder maakt dit seizoen indruk bij het Portugese Estoril.

Volgens het Portugese A Bola is dat ook FC Twente opgevallen. De Tukkers hebben concurrentie uit de Eredivisie, want ook Feyenoord zit op het vinkentouw voor Rosier. De Fransman heeft nog een eenjarig contract in Portugal en zijn marktwaarde wordt geschat op 800.000 euro.

Rosier promoveerde vorig seizoen met Estoril naar het hoogste niveau van Portugal. De 1,90 meter lange middenvelder imponeert dit seizoen in de Primeira Liga, waar Estoril op een prima achtste plaats staat. Rosier speelde tot dusverre 31 competitiewedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam.

Eerder was de verdedigende middenvelder actief bij Paris FC, Sochaux en Vitória Guimarães. Wellicht sorteert FC Twente met de interesse voor op een mogelijk vertrek van Ramiz Zerrouki.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties