FC Twente strikt Premium Partner: "Als jarenlang trouwe sponsor"

De hoofdingang van De Grolsch Veste
De hoofdingang van De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft een nieuwe Premium Partner vastgelegd. Hatrans Logistic Services heeft een driejarig contract getekend als Premium Partner.

Het bedrijf uit Oldenzaal is al jarenlang verbonden aan de Enschedese club. Hatrans heeft al diverse lounges en ruimtes in De Grolsch Veste die de naam van het bedrijf dragen. Vanaf 1 juli heeft Hatrans haar sponsorcontract uitgebreid en treedt het voor het eerst toe tot de top van de sponsorpiramide.

"Van het fanatieke vak in Het Diekman tot Vak P, TOS, en business seats in de Grolsch Veste", zegt Wilko Pierik, Managing Director Hatrans Logistic Services. "Sinds mijn 16e probeer ik geen thuiswedstrijd te missen. Hatrans Logistic Services is ook al jarenlang trouwe sponsor van FC Twente. Sinds februari dit jaar ben ik Algemeen Directeur van Hatrans uit Oldenzaal."

"Naast onze Premium Seats zijn we nu voor minimaal 3 jaar lid van de Supportgroep geworden", vervolgt Pierik. "Hier kan ik met mijn vrouw of goede zakenrelatie de wedstrijd in een uitermate exclusief karakter volgen. De Supportgroep loge is een fantastische ruimte voor het creëren en onderhouden van business to business contacten, topdienstverlening en daarnaast exclusieve bijeenkomsten."

Financieel en operationeel directeur Martijn Hoogstoevenbeld is blij met de nieuwe Premium Partner. "De naam van Hatrans is al vele jaren zichtbaar op diverse ruimtes in het stadion waaronder de Hatrans Lounge, Hatrans Plaza, Hatrans Home en Hatrans Kantine", geeft Hoogstoevenbeld aan. "Het is mooi dat ze het sponsorpakket nu uitbreiden met het toetreden tot de Supportgroep."

"Hatrans is, na Looping en Cerriva, de derde partij die deze zomer toetreedt als Premium Partner en er zullen er binnenkort nog enkele volgen. Allemaal sterke regionale merken met veelal een landelijke en soms internationale uitstraling. Trots dat deze allemaal als Partner aan de club worden verbonden", aldus Hoogstoevenbeld op de officiële website van FC Twente.

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand