FC Twente-supporters maken indruk: "Op geweldige wijze gesteund"

FC Twente-spelers vieren feest voor het uitvak in Zwolle
FC Twente-spelers vieren feest voor het uitvak in Zwolle Foto: © Pro Shots

Dominique Scholten heeft volop genoten van de supporters nadat FC Twente de derde plek veroverde. De Tukkers wonnen zondag met 2-1 van PEC Zwolle, waardoor de ploeg zich plaatste voor de voorronde van de Champions League.

"Joseph Oosting, zijn selectie en zijn staf hebben afgelopen zondag de kroon op het seizoen gezet. Door de 1-2 zege bij PEC Zwolle veroverde FC Twente de derde plek in de Eredivisie en plaatste zich daarmee voor de voorronde van de Champions League, een geweldige prestatie!", schrijft de algemeen directeur in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Scholten gaat verder: "De complimenten gaan uit naar spelers en staf, maar ook naar de supporters die dit seizoen overal op geweldige wijze de ploeg hebben gesteund. Het was een historisch jaar.  Via onze kanalen, maar ook via andere media kan iedereen nog nagenieten van de zondag die prachtig begon met de steun van de supporters op weg naar Zwolle."

"Toen al kleurde de streek rood en dat werd bij terugkomst op het Trainingscentrum niet dunnetjes maar heel dik overgedaan. Het was een spontaan voetbalfeest waar we met zijn allen van genoten hebben", aldus Scholten.

Lees meer:
0 reacties