FC Twente-talent dirigeerde Oosting naar Vak-P: "Dan doe ik dat"

Oosting juicht voor Vak-P
Oosting juicht voor Vak-P Foto: © Pro Shots

FC Twente won woensdagavond in eigen huis met 3-1 van Almere City en na afloop vierden de spelers een klein feestje op het veld vanwege het behalen van Europees voetbal. Trainer Joseph Oosting werd uiteindelijk ook hartstochtelijk toegezongen door de supporters.

Vanuit Vak-P werd luidkeels zijn naam gescandeerd, terwijl de oefenmeester al binnen was. Oosting kwam uiteindelijk echter toch weer het veld op. "Één van mijn spelers, Sam Karssies, kwam bij me: 'Trainer, ze scanderen je naam omdat we Europees voetbal hebben gehaald. Wil je even komen? Dan doe ik dat. Ik werd opgehaald en uiteindelijk heb ik ze bedankt", blikt hij terug voor de camera van NOS.

"Ik ben wel een gevoelsmens, ik vind dat mooi", vervolgt Oosting, die bij Feyenoord in beeld zou zijn als mogelijke opvolger van Arne Slot. "Als ik zie waar ze (spelers en supporters, red.) de afgelopen vijf jaar vandaan komen... Vanuit de KKD hebben ze stappen gemaakt. Ze maken nu de volgende stap en ik mag daar onderdeel van zijn, dat vind ik wel mooi", besluit de people-manager.

Lees meer:
0 reacties