FC Twente teleurgesteld: "Dat aanbod kunnen we ze niet meer doen"

FC Twente is achter de schermen voorzichtig aan het kijken of De Grolsch Veste in de toekomst uitgebreid kan worden naar een capaciteit van 40.000 plekken. Paul van der Kraan liet deze week bij VoetbalTijd weten dat het stadion van de Tukkers op dit moment elke wedstrijd bomvol zit.

"Wij zitten inmiddels in een jasje dat redelijk strak zit", sprak hij. "Alles is uitverkocht en we hebben een behoorlijke lijst met potentiële nieuwe seizoenkaarthouders. Maar ook stromen er elk jaar ongeveer 1300 jeugdige fans uit bij de Kidsclub binnen die eigenlijk naar een seizoenkaart willen gaan, maar dat aanbod kunnen we ze niet meer doen terwijl dat juist één van de dingen is die heel sterk is van onze club", treurt Van der Kraan.

"Wij hebben geen vergrijzing bij onze samenstelling van de seizoenkaarthouders, maar wij hebben altijd hele jonge aanwas", constateert hij. "Alleen als die nu niet meer kunnen komen, dan gaan wij ook vergrijzen en dat wil je eigenlijk niet. Je wil eigenlijk ook die jonge mensen behouden, dus je moet gaan kijken: hoe ga je daar verder mee? 1 van de zaken daarbij is de uitbreiding van het stadion", besluit Van der Kraan, die de grachten niet dicht wil bouwen.

Lees meer:
0 reacties