FC Twente tevreden: "Daardoor zijn de wachtrijen minder lang"

Vrouwelijke FC Twente-fans op de tribune
Vrouwelijke FC Twente-fans op de tribune Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles, de nummer zes van de Eredivisie. Algemeen directeur Dominique Scholten hoopt dat de Tukkers zich kunnen revancheren na de (onnodige) nederlaag van vorige week.

"Tegen Go Ahead Eagles zal de ploeg van trainer Joseph Oosting willen aantonen dat het verlies van vorige week tegen FC Utrecht een incident is geweest", schrijft hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. "Gedurende het seizoen heb je een aantal wedstrijden dat het niet gaat zoals je dat wenst. Dit was er zo een. Laten we daar niet te lang bij stilstaan", aldus Scholten.

"Met nog twaalf wedstrijden te gaan, zal het tot aan het eind van het seizoen spannend blijven voor de verdeling van de plekken voor de verschillende Europese competities", vervolgt hij realistisch. "Zondag wacht weer een interessante wedstrijd. Opnieuw komt een oude bekende op bezoek. Na Ron Jans brengt nu Rene Hake een bezoek aan ons stadion. De ‘Eagles’ draaien een uitstekend seizoen en doen volop mee voor de plaatsen voor plaatsing voor Europees voetbal", vertelt Scholten over de club uit Deventer.

"De laatste twee thuiswedstrijden wisten we niet te winnen tegen Go Ahead Eagles", waarschuwt hij. "Zondag gaan we er samen weer vol voor. Gedurende dit seizoen zat de piek van de instroom van supporters zo dicht op de wedstrijd dat een deel van hen lang voor de toegangspoorten moest wachten. Afgelopen twee thuiswedstrijden blijkt dat de inloop in het stadion beter verloopt. Supporters komen eerder en daardoor zijn de wachtrijen minder lang", besluit Scholten tevreden.

Lees meer:
0 reacties