FC Twente verlengt met stersponsor: "Noaberschap in puurste vorm"

FC Twente en Univé verlengen partnership
FC Twente en Univé verlengen partnership Foto: © Univé

FC Twente heeft het contract met stersponsor Univé Oost met drie seizoenen verlengd. Beide partijen zijn in 2021 een samenwerking aangegeven en nu is besloten om deze voort te zetten.

Hiermee blijft Univé Oost de club steunen, met als doel de sport in de regio verder te stimuleren en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast wordt Univé de verzekeraar van de club, zo meldt FC Twente op de officiële website. Univé steunt naast de eerste selectie ook de FC Twente Vrouwen, de Kidsclub en Tukkertjes.

"We zijn ontzettend trots dat Univé Oost heeft besloten om hun stersponsorschap te verlengen", laat Marco Behrens, manager commerciële zaken vna FC Twente weten. "Onze gedeelde visie op sport en gemeenschap maakt deze samenwerking zo waardevol. Samen blijven we streven naar een toekomst waarin sport voor iedereen bereikbaar is."

Ook Univé is blij met de verlenging, zo laat Gerard Kok, voorzitter van de raad van bestuur van Univé Oost weten. "Als coöperatieve verzekeraar staan wij dicht bij onze leden en helpen wij waar nodig. Dit is noaberschap in zijn puurste vorm. Ons partnership met FC Twente is een natuurlijk gevolg van onze verbondenheid met de regio door sport. Samen met FC Twente kunnen we onze missie om sport voor iedereen mogelijk te maken, verder versterken."

Lees meer:
0 reacties