FC Twente voorlopig zonder Naci Ünüvar; twee twijfelgevallen

FC Twente werkt niet ongeschonden toe naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Trainer Joseph Oosting kan sowieso nog niet beschikken over Gijs Smal, Joshua Brenet en Naci Ünüvar. Daarnaast zijn er twee twijfelgevallen.

Ünüvar, die afhaakte voor het duel met RKC Waalwijk, is voorlopig nog niet terug. "Dat is een spierblessure en het is afhankelijk van het lichaam hoe snel zich dat herstelt. Bij de een is dat drie weken, de ander vier en de ander weer twee. Dat is lastig te voorspellen", vertelt Oosting voor de camera van 1Twente Enschede.

De oefenmeester heeft daarnaast twee twijfelgevallen. "Maar daar kan ik je pas morgen uitsluitsel over geven", reageert Oosting. "Ik wil de namen wel tegen je zeggen, maar daar weten we zelf het fijne nog niet van. Als ik nu namen ga noemen en ze staan morgen wel op het wedstrijdformulier, dan denk jij: wat is dit? Daar moeten we nog even naar kijken."

Verslaggever Job Vaarhorst van RTV Oost laat weten dat één van de vraagtekens in ieder geval Sem Steijn is. Het is dus nog niet duidelijk of de aanvallende middenvelder woensdag kan starten.

Oosting is in ieder geval blij dat er woensdag alweer een wedstrijd voor de deur staat en dat ook nog eens in een vol stadion. "Thuiswedstrijden van ons in de Grolsch Veste, dat is altijd mooi. Maar ik vind dat dat niet uit moet maken of je thuis of uit speelt. We zijn bezig met een bepaalde ontwikkeling in ons team. Dat gaat goed en daar maken we stappen in. Maar het moet niet uitmaken, thuis of uit. Maar thuis is sowieso een feest, want in een volle Grolsch Veste kan niemand verzaken", aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties