FC Twente Vrouwen strikt hoofdsponsor voor 10 (!) jaar: "Boost"

Marit Auée (FC Twente) juicht na haar doelpunt tegen ADO Den Haag
Marit Auée (FC Twente) juicht na haar doelpunt tegen ADO Den Haag Foto: © BSR Agency

FC Twente Vrouwen heeft een unieke overeenkomst gesloten met Reggeborgh Foundation. De investeringsmaatschappij is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor en tekent voor tien (!) jaar. 

Een samenwerking van deze lange duur komt amper voor in de topsportwereld. “Wij zijn erg blij met de steun van Reggeborgh Foundation voor het vrouwenvoetbal bij FC Twente en in de regio. Samen met Reggeborgh willen we het vrouwenvoetbal een boost geven en elk jaar mee blijven strijden om de prijzen", reageert algemeen directeur Dominique Scholten op de clubsite

Reggeborgh is een bekende van de club uit Enschede. "Afgelopen jaren heeft Reggeborgh bewezen een goede partner te zijn in het sportlandschap in Nederland. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Reggeborgh", vervolgtScholten, die blij is dat de huidige hoofdsponsor - Future of Twente - ook betrokken blijft bij FC Twente Vrouwen. “We willen Future of Twente bedanken voor de fijne samenwerking en de steun de afgelopen jaren. Zij hebben een positieve invloed gehad op de huidige positie van FC Twente Vrouwen en het vrouwenvoetbal in de regio.”

Lees meer:
0 reacties