FC Twente Vrouwen doet opnieuw zaken met Fortuna: "Goed gevoel"

Charlotte Hulst tekent bij FC Twente
Charlotte Hulst tekent bij FC Twente Foto: © FC Twente Media

In navolging van Alieke Tuin maakt ook Charlotte Hulst na dit seizoen de overstap van Fortuna Sittard Vrouwen naar FC Twente Vrouwen. De aanvalster (20) heeft in De Grolsch Veste een contract tot de zomer van 2026 getekend.

Hulst speelde zes jaar voor VV Alkmaar, waarna ze in 2022 de overstap maakte naar Fortuna Sittard Vrouwen. Vorig seizoen was ze in negentien competitieduels goed voor zes goals, dit jaar staat de teller op twee treffers in zeventien wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Alieke Tuin tekent een contract bij FC Twente
FC Twente Vrouwen meldt transfer: "Gevoel meteen heel positief" Lees ook

"Bij FC Twente weet ik zeker dat ik mij kan door ontwikkelen", zegt Hulst. "Je speelt om de bovenste plekken in de Eredivisie en strijdt voor een plek in de Champions League. Verder is plezier hebben voor mij het allerbelangrijkste en in de gesprekken met Joran en Rene kreeg ik een goed gevoel, ze hebben het vertrouwen in mij uitgesproken."

Technisch manager Rene Roord is blij met de komst van Hulst. "Charlotte is een talentvolle aanvalster met een goede individuele actie. We hopen dat haar goede ontwikkeling bij ons een vervolg krijgt", klinkt het.

Lees meer:
0 reacties