FC Twente Vrouwen in Grolsch Veste: "Verwacht prachtige ambiance"

Renate Jansen
Renate Jansen Foto: © Pro Shots

FC Twente Vrouwen kan zaterdagmiddag kampioen van Nederland worden. De Tukkers moeten daarvoor zelf winnen van PSV Vrouwen en concurrent Ajax Vrouwen moet puntverlies oplopen tegen Feyenoord Vrouwen.

"PSV is een lastige tegenstander. Ze hebben een kwalitatief erg goede ploeg. We moeten vechten voor de punten", blikt FC Twente Vrouwen-aanvoerster Renate Jansen vooruit op de website van FC Twente.

De Tukkers spelen zaterdagmiddag in De Grolsch Veste. "Het stadion is een prachtige plek om te spelen. Ik verwacht een prachtige ambiance. Vooral omdat het zaterdag beslist kan worden."

De aanvoerster vervolgt: "We zijn dit seizoen wat stroef gestart, mede door de voorrondes van de Champions League en de Olympische Spelen. Uiteindelijk werd het spel steeds beter en pakten we zelfs de tweede periode."

"Nu zijn we goed op elkaar ingespeeld. We hebben een sterke ontwikkeling doorgemaakt als team", aldus Jansen, die dus zaterdag met FC Twente Vrouwen wederom kampioen kan worden.

"Ik geniet van wedstrijden van dit formaat. We zitten nu heel dicht tegen het kampioenschap aan. Hier hebben we het hele seizoen hard voor gewerkt", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties