FC Twente Vrouwen speelt kampioensduel: "Drie keer is scheepsrecht"

De speelsters van FC Twente
De speelsters van FC Twente Foto: © BSR Agency

FC Twente Vrouwen speelt zaterdagmiddag in De Grolsch Veste de kampioenswedstrijd tegen Telstar. Na twee eerdere gemiste kansen moeten de Tukkers zaterdag de negende titel in de clubhistorie pakken.

"Twee keer kon FC Twente Vrouwen zich al bekronen tot landskampioen, beide pogingen lukten helaas niet", geeft Dominique Scholten aan in zijn wekelijkse nieuwsbrief. "Zaterdag geldt ‘drie keer is scheepsrecht’. Het team onder leiding van trainer Joran Pot heeft het hele seizoen bovenaan gestaan, FC Twente Vrouwen wil ook na de laatste speelronde op die plek staan en de schaal in ontvangst nemen."

"Dat zou ook niet meer dan verdiend zijn", vindt de algemeen directeur. "Hopelijk zijn er zaterdag veel supporters in het stadion om de speelsters het laatste zetje richting het kampioenschap te geven. Dan kan er na afloop een mooi feestje gevierd worden", aldus Scholten.

FC Twente maakte eerder deze week bekend dat de Reggeborgh Foundation de komende tien jaar hoofdsponsor is van FC Twente Vrouwen. "Onder de vlag van Reggeborgh Foundation ondersteunt Reggeborgh onder andere veel sportieve activiteiten en diverse toptalenten in de regio. Wij zijn erg blij met de steun van Reggeborgh Foundation voor het vrouwenvoetbal bij FC Twente en in de regio", zegt Scholten daarover.

"Afgelopen jaren waren zij als partner van Future of Twente al nauw betrokken bij FC Twente", weet de algemeen directeur van de Tukkers. "Samen met Reggeborgh willen we het vrouwenvoetbal een boost geven en elk jaar mee blijven strijden om de prijzen", klinkt het.

Lees meer:
0 reacties