FC Twente Vrouwen strikt doelvrouw: "Heeft het absoluut verdiend"

Kiki Vissers, hier in actie namens Jong FC Twente
Kiki Vissers, hier in actie namens Jong FC Twente Foto: © BSR Agency

FC Twente Vrouwen heeft Kiki Vissers vastgelegd. De 19-jarige doelvrouw komt over van de beloften van de Enschedese club en zette haar handtekening onder een contract tot de zomer van 2025.

Vissers begon haar carrière bij v.v. Bruheze en maakte daarna de stap naar The White Boys uit Tilburg. Na een periode bij Borussia Mönchengladbach maakte ze in 2022 de overstap naar het beloftenelftal van FC Twente Vrouwen. Nu stroomt de doelvrouw dus door naar het eerste elftal. Daar is Vissers uiteraard blij mee: "Ik ben heel blij met het vertrouwen van FC Twente en met het tekenen van mijn contract."

"Ik wil ervaring opdoen in het keepersteam en ik ben blij de kans daarvoor te krijgen. Ik heb er zin in", zegt ze via de officiële kanalen. Rene Roord, technisch manager, is lovend over Vissers. "Kiki heeft haar plek in de selectie absoluut verdiend. Ze heeft een sterk seizoen achter de rug bij de beloften en traint eigenlijk al geregeld mee bij de eerste selectie. We hopen dat haar ontwikkeling zich door zal zetten."

Lees meer:
0 reacties