FC Twente Vrouwen weer zonder kampioensschaal: "Ging hopeloos mis"

De speelsters van FC Twente
De speelsters van FC Twente Foto: © BSR Agency

De tweede poging van FC Twente Vrouwen om de landstitel te veroveren is ook mislukt. Na de teleurstelling van vorige week bij FC Utrecht Vrouwen, bleef de kampioensschaal woensdagavond opnieuw in de koffer. Leon ten Voorde was bij de wedstrijd aanwezig.

"Het ging hopeloos mis, en dat voor de tweede keer natuurlijk", zegt Ten Voorde bij De Warming-up. "We waren massaal uitgerukt als krant om groots uit te pakken met de negende landstitel van FC Twente, maar het kwam er niet van", voegt Ten Voorde toe. "Zit je daar helemaal in Sittard", reageert Journaliste Fardau Wagenaar. "Het was inderdaad wel een eind weg hoor", antwoordt Ten Voorde.

"Ik heb een sateetje weggeprikt bij het Fletcher Hotel dat aan het stadion vastligt. De man in de bediening vertelde dat veel ploegen daar komen en dan daar de wedstrijdbespreking doen. De vrouwen van FC Twente hadden er ook gegeten. Er is denk ik wat in het eten gestopt, want ze waren niet vooruit te branden."

"Het was gewoon slecht en voor die vrouwen is dat natuurlijk ook niet de beste reclame", vindt Ten Voorde. "Fortuna maakte wel twee hele mooie goals, die bij de mannen niet zouden misstaan."

Lees meer:
0 reacties