FC Twente Vrouwen ziet speelster terugkeren: "Echte toevoeging"

Kayleigh van Dooren, Jaimy Ravensbergen, Elena Dhont, Ella Peddemors en Danique van Ginkel bij FC Twente
Kayleigh van Dooren, Jaimy Ravensbergen, Elena Dhont, Ella Peddemors en Danique van Ginkel bij FC Twente Foto: © Orange Pictures

AZ Vrouwen en FC Twente Vrouwen staan vrijdagavond tegenover elkaar in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. Bij de ploeg uit Enschede keert Kayleigh van Dooren terug in de wedstrijdselectie.

De middenveldster liep in november 2022 een zware knieblessure op en moest sindsdien toekijken. Inmiddels is Van Dooren weer wedstrijdfit, tot genoegen van coach Joran Pot. "We zijn heel blij om Kayleigh er weer bij te hebben", zegt hij op de officiële kanalen van FC Twente. "Kayleigh brengt veel voetballend vermogen, dynamiek en ook doelpunten met zich mee."

"Ze speelt de bal vaak naar de goede kleur en kan met gevoel een steekbal geven. Ze heeft een gretige indruk op mij gemaakt. Een echte toevoeging voor onze selectie", aldus Pot, die vrijdagavond nog niet kan beschikken over Marit Auée, Jaimy Ravensbergen, Anna-Lena Stolze, Leonie Doege, Jill Diekman en Elena Dhont.

Lees meer:
0 reacties