FC Twente waarschuwt supporters: "Er wordt extra gecontroleerd"

Auto's op de parkeerplaats bij De Grolsch Veste
Auto's op de parkeerplaats bij De Grolsch Veste Foto: © NESimages

FC Twente neemt het woensdagavond in De Grolsch Veste op tegen Almere City FC. De club uit Enschede heeft haar supporters gewaarschuwd voor het treffen, met name de fans die met de auto komen.

"Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben" laat FC Twente weten op de officiële website. "Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion."

"Ook in de omgeving van de Auke Vleerstraat en het Transportcentrum is het alleen toegestaan te parkeren in de aangewezen vakken", vervolgt de club. "Er wordt rondom de wedstrijd tegen Almere City FC extra gecontroleerd."

FC Twente raadt supporters, ondanks het aanvangstijdstip van 18.45 uur, om tijdig naar het stadion te komen. "Tot en met het eind van het seizoen moeten supporters bij thuiswedstrijden rekening houden met extra verkeersdrukte op weg naar De Grolsch Veste. De Bosweg bij de Universiteit Twente is namelijk de komende maanden afgesloten voor alle verkeer", aldus de club. Ook op het Kennispark moet autoverkeer rekening houden met verkeershinder vanwege werkzaamheden aan de Institutenweg.

Lees meer:
0 reacties