'FC Twente hoopt Salah-Eddine definitief over te nemen van Ajax'

Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine Foto: © NESimages

FC Twente onderzoekt de opties om Anass Salah-Eddine langer te behouden. Dit seizoen wordt de multifunctionele linkspoot gehuurd van Ajax. De Enschedeërs willen hem het liefst definitief overnemen. Eerder werkte Ajax hier niet aan mee.

Salah-Eddine ontpopt zich bij FC Twente tot een vaste waarde in het elftal. TC/Tubantia deed navraag bij FC Twente over de toekomst van de 21-jarige. Volgens de krant onderzoeken de Enschedeërs de mogelijkheden, terwijl Ajax nog geen standpunt ingenomen heeft.

Zelf laat de linkspoot weinig los. "Of ik bij FC Twente blijf na dit seizoen? Goede vraag, maar ik ga daar nu nog niet op antwoorden. Ik durf het nog te niet te zeggen. Ik hoop het wel", zegt hij tegen de regionale krant."

"Na het seizoen ga ik kijken wat het beste is. Ik ga nu niet roepen dat ik hier blijf, of terugga naar Ajax. Ik moet inderdaad veel spelen en me elke week laten zien. Of Ajax al van zich heeft laten horen? Dat houd ik voor mezelf. Wat FC Twente wil? Dat moet je aan Jan (Streuer, technisch directeur, red.) vragen", aldus de lachende Salah-Eddine.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand