SAMENVATTING | FC Twente wint derby van Heracles dankzij Boadu

FC Twente heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de strijd om de derde plek. De ploeg van trainer Joseph Oosting wist in de derby tegen Heracles Almelo met 1-0 te winnen door een doelpunt van Myron Boadu.

In een ietwat slordig begin van de wedstrijd, waarin FC Twente het initiatief nam, werd er niet gescoord. Er waren verschillende kleine kansen, maar tot echt grote kwam de ploeg niet. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft komt de wedstrijd iets meer los. Na tien minuten spelen is het Myron Boadu die de Grolsch Veste aan het trillen maakt. Direct na zijn goal moet de spits echter het veld verlaten met een blessure, hij wordt vervangen door Michel Vlap. In een spannende slotfase, waarin Heracles zelfs de paal nog wist te raken, weet FC Twente stand te houden waarmee zij de drie punten in Enschede blijven.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted ('46 Regeer), Bruns, Pröpper ('77 Van Hoorenbeeck), Smal; Kjolo, Sadílek, Steijn ('88 Hilgers); Rots ('88 Besselink), Boadu ('58 Vlap), Van Wolfswinkel

Lees meer:
0 reacties