"FC Twente wordt altijd gematst door de KNVB, in dit geval zeker"

Paul Pessel en Albert Boonen zagen FC Utrecht afgelopen weekend gelijkspelen tegen FC Twente. Het duo vindt dat de Domstedelingen dankzij de man-meer-situatie een goed uitgangspunt hadden.

Michal Sadilek kreeg rood, via twee gele kaarten. "Marinus Dijkhuizen die zat naast me en hij zei: 'Als ik de trainer was, dan zou ik er een speler opzetten. Misschien krijgt Sadilek dan nog een kaart. Dat zit bij Sadilek ook in zijn spel", zegt Pessel bij Pessel & Boonen

"Ik vind Oosting een hele goede trainer, maar hij moet dit toch weten", vult Boonen aan. Pessel: "Sadilek kan niet zo maar een versnelling lager spelen, die jongen moet het hebben van zijn inzet. Het is lekker om hem in je elftal te hebben, maar je speelt wel met vuur met hem in je basis.

Serdar Gözübüyük, wiens naam niet bepaald lekker van de tong van het duo komt rollen, krijgt echter ook de wind van voren. "Ik vind het zo'n irritant mannetje, het lijkt alsof hij wat tegen FC Utrecht heeft", zegt Boonen. Pessel is het daarmee eens: De overtreding van Mees Hilgers leek mij een rode kaart, hij was de laatste man. Maar dan wordt dat weer geseponeerd. Dan denk ik: dan meet je met twee maten. Ze zeggen gekscherend dat FC Twente altijd gematst wordt door de KNVB, maar in dit geval zeker."

Lees meer:
0 reacties