Feyenoord mist sterkhouder tijdens laatste wedstrijd tegen FC Twente

Tyrell Malacia met Luis Sinisterra
Tyrell Malacia met Luis Sinisterra Foto: © Pro Shots

Tyrell Malacia kampt met een hamstringblessure. De 22-jarige linksback zal hierdoor het laatste Eredivisie-duel van dit seizoen tegen FC Twente aan zich voorbij moeten laten gaan, dat meldt Feyenoord op de clubwebsite.

Malacia ontbrak afgelopen woensdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles ook al, maar toen had trainer Arne Slot meer wijzigingen toegepast. Het is nog maar de vraag of Malacia de finale van de Conference League op 25 mei in Tirana wel haalt. Dat zal in een later stadium bekendgemaakt worden.

Arne Slot heeft wel 'alle verwachtingen en goede hoop' dat Malacia volgende week weer mee gaat trainen. "Het woord zorgelijk zou ik niet willen gebruiken", aldus de trainer van Feyenoord, die zondag wel een beroep verwacht te kunnen doen op Gernot Trauner.

"Gernot heeft vandaag ook niet meegetraind, maar ik verwacht dat hij morgen wel weer meetraint", vertelt Slot. Reiss Nelson trainde wel mee bij Feyenoord, maar heeft nog last van wat pijntjes. Slot wil tegen FC Twente met de sterkst beschikbare elf aantreden.

Lees meer:
0 reacties