'Feyenoord verlangt tussen de zes en acht miljoen voor Danilo'

Danilo
Danilo Foto: © Pro Shots

Danilo kan Feyenoord al na één seizoen verlaten voor Rangers. Ook Ajax en FC Twente houden hier eventueel nog een zakcentje aan over. Dat meldt journalist Pranav Shahaney.

Danilo kende geen onaardig debuutseizoen bij Feyenoord, waarin hij vooral aan het begin van het seizoen aan de lopende band scoorde. Uieindelijk kwam de spits ook in alle 48 officiële duels van de Rotterdammers in actie, hoewel zeker in de tweede seizoenshelft hij vooral vanaf de bank kwam.

Shahaney weet nu te melden dat Feyenoord een transfersom verlangt tussen de 5,8 en 8,1 miljoen euro. De Rotterdammers hebben een uitstekende onderhandelingspositie. Danilo is Braziliaans, genoot zijn opleiding bij Ajax, scoorde veel voor FC Twente en overlegt een prima doelpuntengemiddelde in zijn nog prille profcarrière. Bovendien ligt hij nog tot medio 2026 vast.

Op transfermarkt vertegenwoordigt Danilo een transferwaarde van 6.5 miljoen euro. Aangezien Feyenoord met twee spitsen aan het seizoen wil beginnen, is het nog maar de vraag of het meewerkt met Rangers, dat eerder ook al interesse toonde in Cyriel Dessers.

Lees meer:
0 reacties