Flemming na overwinning op FC Twente: "Verdomme, denk je dan"

Zian Flemming in actie tegen FC Twente
Zian Flemming in actie tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Fortuna Sittard won afgelopen weekend met 1-2 op bezoek bij FC Twente. Zian Flemming scoorde twee keer tegen de club uit Enschede, maar zag dat de concurrenten in de strijd tegen degradatie ook punten wisten te pakken.

"Het was een beetje dubbel eigenlijk", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Eerst voel je de blijdschap van het winnen van de nummer 4 van Nederland. En daarna, ik geef het eerlijk toe, baal je best een beetje dat vrijwel al de ploegen om je heen óók gewonnen hebben. Al zorgt dat uiteindelijk dan weer voor opluchting. Zo van: stel nou eens dat we níét gewonnen hadden van FC Twente?"

Omdat Flemming tegen FC Twente een gele kaart pakte, is hij geschorst voor het duel tegen Vitesse. "Zó enorm balen, die gele kaart. Echt, nadat ik ’m had gekregen, heb ik behoorlijk wat in mezelf gevloekt. Verdomme, denk je dan."

"Je wilt je ploeg helpen, tegen Vitesse opnieuw belangrijk zijn met doelpunten (zoals tegen FC Twente, red.). Maar goed, ik geloof dat de andere jongens het ook zonder ons af kunnen. Er zullen speciale krachten vrijkomen bij ze, dat weet ik zeker", aldus Flemming.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties