Gaat FC Twente voor Bas Kuipers? "Ik hoop dat het niet waar is"

Bas Kuipers werd onlangs gelinkt aan een overstap naar FC Twente. Rene Wagelaar hoopt echter niet dat de verdediger van Go Ahead Eagles naar Enschede komt.

"Ik las daar iets over, dat hij zelf een interview heeft gegeven dat er in de winter interesse was", reageert Dominique Scholten bij 1Twente VoetbalTijd op de geruchten. "Ik vind het een goede speler voor de Eredivisie. Maar dit soort vragen moet je echt aan Arnold Bruggink stellen."

"Ik weet heel veel, maar of we hier alles moeten gaan zeggen, is een tweede", lacht de algemeen directeur. "Sowieso doen we weinig uitspraken. We hebben een scoutingsapparaat dat volgens mij heel veel spelers in beeld brengt. Om nou elke speler te gaan delen...", aldus Scholten. Wagelaar reageert direct: "Ik hoop dat het niet waar is."

Hij gaat verder: "Bas Kuipers is bijna dertig en een prima linksback voor de middenmoot van de Eredivisie. Maar waar Twente naartoe wil, dan zou ik een speler van een ander kaliber halen. Dan zou ik niet Kuipers ophalen en zeker niet iemand van zijn leeftijd. Stel hij is 21 of 22, dan zit er nog veel rek in."

"Nu nog Kuipers ophalen zou ik dus niet doen. Ik weet ook niet of het echt waar is. Droppen is altijd wel lekker om een beetje interesse op te wekken, dat is altijd wel makkelijk", weet Wagelaar.

Lees meer:
0 reacties