Gemengde gevoelens over wedstrijd: "Heel vervelend voor Twente"

Bij De Oosttribune zijn de gevoelens gemengd als het gaat om de laatste wedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle. Toch verwachten de heren aan tafel dat FC Twente aan het eind van zondagmiddah met een ticket van de voorronde van de Champions League in handen staat.

Jan van Staa ziet de valkuilen waar FC Twente voor kan vallen. "Die gaan voor de winst, laten we eerlijk zijn een ploeg die wat te halen heeft, die heeft toch dat extraatje altijd, die zijn met feest bezig de niche van Van Polen en die spelen onbevangen. Maar als dit niveau haalbaar is voor FC Twente dan geef je als Zwolle zijnde nog een keer gas."

Gertjan van Beek reageert: Dat is wel heel vervelend voor Twente met name. Dat er allemaal festiviteiten zullen zijn in Zwolle met het afscheid van Van Polen. Ale die rariteiten zitten wij als Twente niet op te wachten, maar als het goed is heeft Twente dat binnen een half uur gecorrigeerd en staat het binnen een half uur 0-3, die zien de noodzaak in en kunnen het nu afmaken."

Met name de consistentie van FC Twente haalt de zorgen weg bij Van Beek. "Ze hebben wel eens een mindere wedstrijd gespeeld, maar  Zwolle heeft geen wonderteam waar je wakker van moet liggen. 

Thijmen van Wissing verwacht ook dat het goedkomt voor de ploeg uit Enschede. "Uit is het wat minder de laatste tijd, maar het moet wel heel gek lopen wil dit Twente dit niet winnen, fitte selectie Vlap is terug. Hij op linksbuiten. Moet goed gaan komen."

Lees meer:
0 reacties