Marciano Vink: "Dan is het een stuk pijnlijker voor Oosting"

Marciano Vink
Marciano Vink Foto: © Orange Pictures

Joshua Brenet keert niet meer terug bij FC Twente. De back die de laatste weken uitstekend op dreef was, is vanwege een opgelegde celstraf niet meer welkom bij FC Twente, dat zijn contract direct ontbond.

"De impact op een trainer, daar denk ik dan over na. Oosting heeft echt een goede verstandhouding met zijn elftal en ziet het echt als zijn jongens", opent Anco Jansen bij ESPN. "En dan moet je toch afscheid nemen van iemand die zonder rijbewijs rijdt. Dat lijkt me een best lastige situatie om in te zitten."

Marciano Vink lijkt de situatie van de Tukkers goed te kennen, hij pareert, nadat gesteld wordt dat Brenet een sterspeler was bij FC Twente. "Hij heeft in het begin niet eens gespeeld en hij kwam er later pas in. Toen is hij best wel okay gaan spelen, maar hij was niet de Brenet van vorig seizoen."

Het gemis van Brenet is dus op te vangen. "Dan is het voor een trainer ook okay om afscheid te nemen. Stel het is je sterspeler en je topscorer, dan is het een stuk pijnlijker voor Oosting. Maar er gebeurt altijd wel wat in de selectie en in de voetballerij", zegt Vink tot besluit.

Lees meer:
0 reacties