Gerben Kuitert verklapt: "FC Twente zou belangstelling hebben"

Charlie Savage Manchester United
Charlie Savage Manchester United Foto: © Pro Shots

De twintigjarige middenvelder Charlie Savage maakte afgelopen zomer de transfer van Manchester United naar Reading FC en stond op dat moment ook in de belangstelling bij Twente en Ajax. Zelfs nadat Savage niet naar Nederland is vertrokken, blijven de clubs interesse tonen in de Britse middenvelder.

Charlie Savage doorliep geruime tijd de jeugdopleiding van Manchester United, dezelfde club waar zijn vader zijn professionele carrière begon. Savage slaagde er echter niet in om door te breken bij deze Engelse topclub. Na een periode op huurbasis bij Forest Green Rovers, maakte de twintigjarige middenvelder afgelopen zomer de overstap naar Reading FC.

Volgens het Engelse nieuwsblad The Mirror hebben FC Twente en Ajax interesse getoond in Charlie Savage, de zoon van voormalig profvoetballer Robbie Savage. "Twente zou belangstelling hebben in Charlie Savage. Ajax ook, maar als je tegenwoordig moet kiezen tussen Ajax en Twente is dat natuurlijk niet zo moeilijk" zo stelt Kuitert in de Podcast De Ballen Verstand. "Wie is dat? Ik heb nog nooit van hem gehoord" antwoord ten Voorde. "Ik denk dat ze hem bij Twente niet eens kennen".

Aangezien Manchester United een goede indruk achterlaat in de Nederlandse competitie op het gebied van jeugdontwikkeling blijft Savage gevolgd worden. Wellicht komt de transfer wel eerder dan gedacht.

Lees meer:
0 reacties