Gertjan Verbeek over tijd bij FC Twente: "Dat was helaas kort"

Gertjan Verbeek was enige tijd trainer bij Feyenoord en die club volgt hij nog op de voet. Hoewel Verbeek zelf geen ploeg onder zijn hoede heeft, is hij gecharmeerd van de ontwikkeling van Mats Wieffer. Tegenover FCUpdate.nl geeft hij zijn herinneringen weer van de speler die hij nog kent van de tij bij FC Twente.

Verbeek: "In de tijd dat ik bij FC Twente zat, dat was helaas kort, stond ik regelmatig bij de jeugd te kijken. Wieffer speelde toen in onder 15. Dat was nog een jonge jongen en het is mooi om te zien dat hij nu bij Feyenoord is doorgebroken na een succesvol jaar bij Excelsior. Het is mooi om te zien dat die jongen vanuit Borne tussen die grote jongens heeft genesteld en snel international is geworden."

Toch ziet Verbeek dat Wieffer zich nog moet doorontwikkelen. "Je wordt pas uitgedaagd als je in de situatie terechtkomt. Hij heeft de stap van de KKD naar de Eredivisie en nu moet hij de stap maken naar de Champions League en het Nederlands elftal. Hij is nog niet onomstreden in het Nederlands elftal, maar hij zit er al wel bij", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties