"Giftiger dan Kamphuis en Kooij zijn de cocktails niet te vinden"

Joey Kooij is hét onderwerp van gesprek in de voetbalwereld de afgelopen paar dagen. Tijmen van Wissing schuift zijn mening over de scheidsrechter niet onder stoelen of banken.

"Ik heb vanaf zijn debuut al een weerzin tegen die man. Ik denk dat je ook buiten Jan Roelfs, Joey Kooij en Jochem Kamphuis... Giftiger dan Kamphuis en Kooij zijn de cocktails niet te vinden", zegt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost.

"Dit is gewoon heel slap gekeept. Er zijn nog geen vijf scheidsrechters die dit affluiten. Het is ook de manier waarop hij fluit." Daarbij haalt hij ook aan dat Lars Unnerstall bijvoorbeeld onnodig lang deed over bijvoorbeeld zijn uittrappen en daarvoor een gele kaart kreeg. "Ik vond ook dat Unnerstall overdreven veel tijdrekte. Dat was helemaal niet nodig."

"Ik vond ook niet dat FC Twente heel negatief voetbalde. Het was een terechte gele kaart. Maar verder: die houding. Die man kan mij bijna niet meer tarten. Ik heb al het schuim op de mond vanaf dag één en op een gegeven moment laat je het maar van je afglijden. Het is echt weerzinwekkend", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties