Gijs Smal moet vrezen: "Dat hebben ze met Zerrouki ook gedaan"

Alireza Jahankbakhsh in duel met Gijs Smal
Alireza Jahankbakhsh in duel met Gijs Smal Foto: © Pro Shots

Wim Kieft en Jan Boskamp vrezen voor een bijrol voor Gijs Smal bij een eventuele overstap naar Feyenoord. De heren trekken de vergelijking met Ramiz Zerrouki.

Boskamp was in ieder geval onder de indruk van diens optreden tegen Sparta. "Hij speelde wel lekker tegen Sparta, hoor. Hij is aanvallend gewoon heel goed, alleen verdedigend is hij wel iets minder. Dat ventje is wel echt goed. Hij speelde lekker deze week."

Kieft zag hetzelfde, maar wil ook zijn mindere punt er uit lichten. "Smal kan goed voetballen. Maar wat je zegt, Jan: hij is verdedigend echt wat minder." Kieft twijfelt dan ook of Smal een goede keus maakt met een transfer naar Rotterdam. "Ze hebben dat met Ramiz Zerrouki ook gedaan, dan krijg je zo'n verhaal. Voor Feyenoord maakt het namelijk niet uit of Quilindschy Hartman blijft of niet, dan heb je met Smal er eentje achter de hand. Als trainer is dat wat je wil, maar het is voor die jongen echt niet leuk. Dan krijg je hetzelfde als bij Zerrouki, die speelt ook niet veel."

Tot slot laat Boskamp nog weten het van de zotte te vinden dat de linksback werd uitgefloten door eigen aanhang. "Die Smal is ook voor helemaal niks gekomen, hè. Zijn ze dat vergeten?"

Lees meer:
0 reacties