Gijs Smal reageert: "Het liefst was ik voor 6 miljoen weggegaan"

GIjs Smal
GIjs Smal Foto: © Pro Shots

Gijs Smal kende zaterdagavond een bewogen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Na de geruchten over een aanstaande transfer naar Feyenoord werd de linksback van FC Twente uitgefloten, maar kreeg hij ook een luid applaus.

Dat Smal transfervrij lijkt te vertrekken, zorgt bij sommige supporters voor onvrede. "Dat het publiek een paar keer ging fluiten, ergens snap ik het ook wel. Het liefst was ik ook voor 6 miljoen hier door de voordeur weggegaan. Helaas is dat niet het geval", vertelt hij na afloop aan Tubantia. "Maar toen ik gewisseld werd, stonden er veel mensen op en klapten ze voor me. Dat tekent de Twente-supporter.”

Smal benadrukt dat een transfer naar Feyenoord helemaal nog niet aan de orde is. "Er is nog niks getekend of wat dan ook, dus waar dat bericht vandaan kwam… Ik heb wel contact met Feyenoord gehad, maar ook met andere clubs", laat hij weten. "Dus ik vind het wel vreemd dat er zo’n statement naar buiten komt."

De 26-jarige verdediger kijkt met goede gevoelens terug op zijn tijd in Enschede. "Toen ik hier vier jaar geleden kwam, waren er vier keepers, vier veldspelers en wat jeugdspelers. En nu spelen we voor plek drie", aldus Smal. "Ik heb hier vier prachtige jaren gehad en wil vertrekken met Champions League-voetbal.”

Lees meer:
0 reacties