"Had lang het idee dat hij hoog op de lijst zou staan bij FC Twente"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

PEC Zwolle lijkt op weg terug naar de Eredivisie, maar er is bij de ploeg uit de provinciehoofdstad van Overijssel nog veel onduidelijk. De nodige contracten lopen af, maar het is de vraag of die verlengd zullen worden bij promotie.

"Wat gaat de nieuwe trainer doen?", vraagt Tijmen van Wissing zich af bij De Oosttribune. "Want ze gaan er intern ook wel vanuit dat Dick Schreuder gaat vertrekken. Ik had lang het idee dat hij hoog op de lijst zou staan bij FC Twente. Dat betwijfel ik, want ik denk toch dat zij voor Peter Bosz gaan. Maar goed, dat moeten we ook maar afwachten."

Presentator Bert van Losser heeft geen twijfel dat FC Twente voor Bosz gaat. "Nee joh, aan de geluiden in het Twentse is dat toch zo?", aldus Van Losser. "Maar dat moeten we toch afwachten", reageert Van Wissing. "FC Groningen heeft natuurlijk al een nieuwe trainer met Dick Lukkien, dus daar kan een streep door. Ik dacht misschien gaan Marcel Boudesteyn (algemeen directeur PEC Zwolle, red.) en Schreuder daar samen naartoe. Maar toch gaan ze er intern wel vanuit dat Schreuder daar gaat verkassen. Hij heeft het waanzinnig goed gedaan."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand