"Hadden ze bij FC Twente de Rotterdamse miljoenen moeten pakken?"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Jan Streuer heeft ook in januari zijn poot stijf gehouden en daardoor maakt Ramiz Zerrouki het seizoen 'gewoon' af bij FC Twente. Leon ten Voorde beseft dat Feyenoord dinsdag echter nog een ultieme poging heeft gedaan om de Algerijnse middenvelder in te lijven.

"De Rotterdamse miljoenen kwamen voor FC Twente in elk geval te laat", blikt hij terug op de website van Tubantia. "Transfers doen is ook een staaltje blufpoker, alsof we naar een massasprint in de Tour kijken. Wachten, loeren, bluffen, flirten, wachten, een risicootje nemen en dan toehappen", constateert Ten Voorde.

"Soms heb je beet, soms grijp je mis. Als Feyenoord op 1 januari 8 miljoen euro had geboden voor Ramiz Zerrouki, dan had trainer Arne Slot zijn gewenste middenvelder nu in huis gehad", vervolgt hij realistisch. "Bij FC Twente waren ze er dinsdag wel klaar mee. Ondanks het feit dat er nu een bod op tafel lag waar men op z’n zachtst gezegd wel over wilde praten, knipten de beleidsbepalers het lijntje met de Kuip toch door", aldus Ten Voorde.

"Feyenoord was te laat, klaar. Tijd genoeg gehad, het hoofd van de speler telkens op hol gebracht, maar nooit het sjansen omgezet in vaste verkering", legt de verslaggever uit. "Hadden ze in Enschede de miljoenen moeten pakken? Bij FC Twente zijn ze ervan overtuigd dat ze in de zomer alsnog goede zaken gaan doen. Is het niet met Feyenoord, dan wel met een andere club", besluit Ten Voorde over de strategie van de Tukkers.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand