Hans Kraay jr. onthult: "Bruggink en Streuer zijn overruled"

Hans Kraay jr. en Arnold Bruggink
Hans Kraay jr. en Arnold Bruggink Foto: © BSR Agency

Hans Kraay junior heeft zondag meer details gedeeld over de transfer van Manfred Ugalde naar Spartak Moskou. De verslaggever van ESPN liet zich daarover uit bij Goedemorgen Eredivisie.

"Ik denk dat ik een klein beetje weet hoe het is gegaan", vertelt Kraay. "Ugalde is met een ongelooflijk miljoenensalaris de kop gek gemaakt door Spartak Moskou. Hij heeft blijkbaar tegen Jan Streuer en Arnold Bruggink gezegd: Ik wil daar echt naartoe. Toen er steeds meer geld werd geboden, zijn Streuer en Bruggink met Ugalde om tafel gegaan. Ze hebben gezegd: Blijf bij ons, we vinden het principieel gevoelig om je verkopen aan een Russische club. Er gaan Duitse en Spaanse clubs komen. Italiaanse clubs hebben zich via zaakwaarnemers bij ons gemeld. Blijf bij ons en ga naar zo'n land."

Volgens Kraay was de transfersom van Spartak Moskou echter zo hoog dat Bruggink en Streuer de transfer niet konden blokkeren. "Zij zijn overruled door de Raad van Commissarissen, heb ik begrepen. De Raad van Commissarissen heeft gezegd: Dit kunnen we als Twente niet laten lopen. En de Raad van Commissarissen is bij een club de baas. De Raad van Commissarissen zegt misschien ook wel: We brengen geen geld naar een land dat al een eeuwigheid oorlog voert met Oekraïne, we halen geld", aldus Kraay.

Lees meer:
0 reacties