Hans Kraay jr. prijst FC Twente: "Dit was echt heel bijzonder"

Hans Kraay junior in de Johan Cruijff Arena
Hans Kraay junior in de Johan Cruijff Arena Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. meent dat de zege van FC Twente op Vitesse (1-2) grotendeels te danken is aan Joseph Oosting. De analist zag de oefenmeester uitstekend ingrijpen toen zijn ploeg het moeilijk had.

Vitesse kwam uitstekend voor de dag in de tweede helft en joeg op een overwinning. "Het was echt wachten op de 2-1 van Vitesse. Hij (Oosting red.) gooit er drie anderen in en uit het niets slaat die hele wedstrijd om", merkt Kraay jr. op bij ESPN. "Boadu, Van Bergen en Regeer, drie fitte, dynamische spelers erbij, tactisch een paar aanpassingen voorin en ze hadden weer diepgang en snelheid voorin en Vitesse ging achteruit lopen." Het resulteerde uiteindelijk in de 1-2 via Joshua Brenet.

"Na afloop zei ik tegen Arnold Bruggink dat zijn trainertje aardig had gewisseld, weet je wat Bruggink zei? 'Dat doet hij wel vaker, Hans'", vervolgt Kraay. "Dit was echt heel bijzonder. Ik ga nu niet gelijk roepen dat hij naar Fenerbahce of AC Milan moet of waar dan ook heen. Hij gaat eerst even lekker met FC Twente de Champions League in volgend seizoen."

Lees meer:
0 reacties