Hans Kraay junior looft FC Twente-target: "Ik vind hem zó goed"

Hans Kraay junior namens ESPN
Hans Kraay junior namens ESPN Foto: © Pro Shots

FC Twente gaat zich binnenkort versterken met Bas Kuipers. De linksback van Go Ahead Eagles zou er al uit zijn met de Enschedese club en tekenen voor drie jaar. Dat meldde RTV Oost dinsdag. De clubs willen de overgang nog niet bevestigen. Dat zou wellicht pas gebeuren na de play-offs voor Europees voetbal, waarin Go Ahead nog actief is.

De Deventenaren nemen het in de halve finale in een uitwedstrijd op tegen NEC. Analist Hans Kraay junior is positief over FC Twente-target Bas Kuipers, die ook dit seizoen veel indruk heeft gemaakt. "Bas Kuipers vind ik zó goed", begint de analist bij ESPN. "Mensen zullen denken ‘wat vind je dan zo goed aan Kuipers?’, maar die is zo goed geworden onder trainer René Hake."

"Het lijkt wel alsof hij onder Arne Slot speelt. Bij Feyenoord komen Geertruida en Hartman altijd via de binnenkant op. Kuipers duikt ook altijd op in de zestien", aldus Hans Kraay junior. Kuipers kan bij FC Twente de opvolger worden van Gijs Smal, die transfervrij naar Feyenoord vertrekt. 

Lees meer:
0 reacties