"Heb gevraagd hoe vaak Pröpper de hymne gaat draaien in de vakantie"

Robin Propper gaat los na een goal van FC Twente
Robin Propper gaat los na een goal van FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente sloot het seizoen afgelopen weekend af. De Tukkers eindigden op een derde plaats, maar kunnen daar maar kort van genieten: over een kleine maand staat de eerste training alweer op het programma.

"De selectie moet bewapend zijn, dan denk ik niet aan de Champions League, maar wel sowieso aan de Europa League, acht wedstrijden", begint Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand over de activiteiten van de zomer. Joseph Oosting gaat met zijn vrouw op vakantie, zo weet de clubwatcher: "Met de caravan achter het busje, dan gaat hij zoals altijd naar Elba. De voorbereiding start 19 juni."

"Over een kleine maand moeten ze weer beginnen en dat moet ook. Op 6 augustus staat de eerste voorronde van de Champions League op de rol. Twente is als eerste gestart. Op 22 juli is de loting. Dat is kortdag. Op 22 juli de loting en dan 6 augustus al de wedstrijd. Ze kunnen de nummer twee loten van Turkije, de nummer twee van België geloof ik, de nummer twee van Schotland... Ik geloof dat je over twee weken alles in kaart kunt brengen", zegt Ten Voorde.

Hij blikt nog een keer terug op het seizoen: "Het seizoen zit erop. Als eerste begonnen, FC Twente, en het eindigt op een derde plaats. Wie dat van tevoren had voorspeld, die was voor gek verklaard. Ik vroeg aan Pröpper hoe vaak hij het Champions League-hymne in de vakantie gaat draaien. Ja, vaak. Er wordt ook in gezongen, maar hij kende de tekst niet", lacht de journalist.

Lees meer:
0 reacties