Feyenoord zeker van plek 2? "Vrij raar om zo'n uitspraak te doen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © BSR Agency

Feyenoord kent inmiddels een voorsprong van acht punten op nummer drie FC Twente. Toch wil Arne Slot zich nog niet rijk rekenen. De trainer van de Rotterdammers vindt het 'vrij raar' om te zeggen dat plek twee al binnen is voor Feyenoord.

Slot reageert daarmee op de suggestie dat Feyenoord plek twee niet meer weg mag geven. "Dat hebben we inderdaad liever niet, nee. Maar als je dit zo makkelijk roept, verwacht je ook van mij dat ik roep dat we ons helemaal kansloos achten voor de titel", wordt de oefenmeester geciteerd door VoetbalPrimeur.

"Volgens mij moet je respect hebben voor de komende twaalf wedstrijden en voor elke ploeg waar we nog tegen spelen. Op basis van vandaag kunnen we toch nog niet zeggen dat het allemaal in kannen en kruiken is?", doelt Slot op de moeizame zege van Feyenoord op RKC Waalwijk. "Als je tegen tien man zo veel moeite hebt om met 1-0 te winnen, dan zou ik het vrij raar vinden om zo'n uitspraak als die van jou te doen."

"Dat mensen dit zo makkelijk roepen, snap ik ook wel weer volledig. Dat is de realiteit van dat we zo veel winnen, dan vinden mensen dat normaal", aldus Slot.

Lees meer:
0 reacties