Heerenveen wil zich herpakken: "Moeten Twente hoog onder druk zetten"

Amin Sarr en Sydney van Hooijdonk
Amin Sarr en Sydney van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Zondag speelt FC Twente een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Bij de Friezen komt het gevaar vooral van het aanvalsduo Van Hooijdonk/Sarr. Afgelopen weekend ontbrak Amin Sarr nog tegen Ajax, maar zondagmiddag zal hij tegen FC Twente zijn opwachting weer maken bij SC Heerenveen.

"Het gaat een intensieve wedstrijd worden", zo blikt Amin Sarr alvast vooruit op de website van SC Heerenveen. "FC Twente is een gevaarlijke ploeg. We verwachten een goede tegenstander, ze zijn goed aan de bal. We moeten Twente hoog onder druk zetten, want we spelen thuis. We moeten dat van onszelf eisen om hoog de bal te winnen en om zo kansen te creëren. Zo proberen we om het publiek achter ons te krijgen. We willen deze wedstrijd winnen."

"Ik denk dat we een goede kans maken", zo gaat de aanvaller verder. "Helaas verloren we uit bij Ajax. We willen ons als groep herpakken. De intensiteit op de trainingen is goed. Iedereen wil deze wedstrijd graag winnen."

Sarr ziet dat SC Heerenveen zich goed ontwikkelt. “We worden beter en beter”, zo zegt Sarr. ”We verdedigen echt als team. Dat gaat beter in vergelijking met de andere wedstrijden. Daarnaast worden we steeds sterker in het aanvallen.“

Ook over zijn individuele prestaties is Sarr tevreden. “Ja, ik ben vijf keer betrokken bij een goal in zes wedstrijden, daar ben ik tevreden over. Ik ben een aanvaller dus ik wil altijd meer goals maken. Maar daar maak ik me niet druk om, die komen wel."

Manfred Ugalde

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand