Hélène Hendriks wijst naar FC Twente: "Voetbal op zijn lelijkst"

FC Twente won donderdagavond met 1-0 van het Zweedse Hammarby, maar na afloop ging het met name over de rellen die plaatsvonden op de tribunes in De Grolsch Veste. Hélène Hendriks schakelde in de uitzending van De Oranjezomer over naar Enschede.

Noa Vahle in De Grolsch Veste
Noa Vahle zag rellen in de Veste: "Sta te trillen op m'n benen" Lees ook

"De situatie is niet helemaal lekker daar", zegt Hendriks tegen verslaggeefster Noa Vahle, die de rellen beschreef. "Ik begrijp inmiddels van de Tubantia dat de ME de orde heeft hersteld daar. Dan gaan wij hier verder met de uitzending. We gaan het niet meer over die wedstrijd hebben, want dit is gewoon voetbal op zijn lelijkst. Dit is zo balen weer."

"De allereerste wedstrijd en dan gelijk weer...", vult tafelgast en voormalig FC Twente-speler Youri Mulder aan. "Er was woensdag en donderdag al veel politie op de been. Ik geloof dat de politie normaal gesproken niet echt in het stadion aanwezig is bij een wedstrijd, dat zijn meer stewards. Maar je moet tocht beter opletten. Als er al gedonder is, moeten die supportersgroepen niet op één tribune terecht komen."

Lees meer:
0 reacties