Heracles-fans krijgen geen bier: "Uitvak boven het familievak"

Heracles-supporters in het uitvak bij FC Twente
Heracles-supporters in het uitvak bij FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente krijgt zondagmiddag Heracles Almelo op bezoek in De Grolsch Veste. De bezoekers uit Almelo worden gesteund door een uitverkocht uitvak.

De 1.000 supporters van Heracles zullen met een verplichte buscombi afreizen naar Enschede. Er maken in totaal negentien bussen de oversteek van Erve Asito naar De Grolsch Veste. De bussen, die tussen 12.30 en 13.10 uur in drie clusters vertrekken, zullen onderweg niet stoppen voor een pauze.

"Vanaf het betreden van de bus geldt een alcoholverbod", laat Heracles Almelo weten op de officiële website. "Dat betekent dat er in de bus en in het uitvak geen alcoholische drankjes genuttigd mogen worden. Ook voor de terugreis is het niet toegestaan om alcoholische drankjes mee te nemen."

"Wij doen een dringend verzoek om net als iedere andere uitwedstrijd geen voorwerpen of vloeistoffen vanuit het uitvak naar beneden te gooien", vervolgt de club. "Het uitvak in Enschede bevindt zich boven het familievak." Eerder dit seizoen mochten FC Twente-fans wel bier drinken in het uitvak bij Heracles Almelo. Michel Vlap werd destijds nog waargenomen met een halve liter in zijn handen.

Michel Vlap in het uitvak
Oosting ziet Vlap in uitvak tussen de supporters: "Is dat bier?" Lees ook
Lees meer:
0 reacties