Aitor Cantalapiedra terug naar FC Twente? "Hij is aangeboden"

Aitor Cantalapiedra
Aitor Cantalapiedra Foto: © Pro Shots

Aitor Cantalapiedra zou aangeboden zijn bij voormalig werkgever FC Twente. De Spanjaard was van grote waarde voor het Griekse Panathinaikos, maar dit veranderde nadat hij zijn kruisband afscheurde, nu is de vleugelspeler opzoek naar een nieuwe werkgever en kwam hij onder andere uit bij FC Twente.

Maar er lijkt geen hereniging te zijn tussen de Spanjaard en FC Twente. FC Twente heeft echter niet ingestemd en heeft geen aanbod gedaan voor Aitor. Spaanse clubs uit de Segunda División tonen echter wel interesse, Zo meldt het Griekse sportmedium PAO Pantou.

Het feit dat Aitor geen rol speelt in de plannen van FC Twente heeft te maken met de diepte van de selectie. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat de 28-jarige Aitor terugkeert naar Enschede, gezien FC Twente al drie rechtsbuitens heeft in de selectie: Daan Rots, Younes Taha en Mitchell van Bergen.

Aitor heeft een contract tot medio 2025 bij Panathinaikos, de huidige nummer drie in de Griekse competitie, en wordt geschat op een marktwaarde van twee miljoen euro. De Spanjaard was goed voor 56 wedstrijden voor Twente waar hij 20 keer tot scoren kwam.

Lees meer:
0 reacties