"Het doet mij veel pijn om Wieffer bij Feyenoord te zien spelen"

Mats Wieffer
Mats Wieffer Foto: © Orange Pictures

Mats Wieffer blijft indruk maken in het shirt van Feyenoord. Zijn voormalig trainer bij de beloften van FC Twente, Theo ten Caat, denkt dat de middenvelder de absolute top kan halen.

"Eigenlijk heeft hij alle facetten van het voetballen", begint hij in gesprek met ESPN. “Hij is technisch heel vaardig, heeft een groot loopvermogen, ziet de ruimtes heel goed en is snel met zijn balbehandelingen. En het is nog een eigenwijs ventje ook."

Ten Caat baalt ervan dat Wieffer is vertrokken uit Enschede. "Ik ben nog altijd een echte Twente-supporter, dus het doet mij veel pijn om Wieffer in het shirt van Feyenoord te zien spelen. Hoe erg ik het hem ook gun, maar ik had toch liever gehad dat hij samen met Zerrouki op het middenveld van Twente had gespeeld."

"Hij gaat binnen twee jaar van de beloften van Twente naar de voorselectie van het Nederlands elftal. Als hij deze lijn kan doortrekken, dan is hij binnen twee à drie jaar bij Feyenoord weg en speelt hij op een internationaal niveau", aldus Ten Caat. "Misschien wel Champions League. Ik denk dat hij heel goed bij Bayern München past. Hij heeft heel veel kwaliteiten voor de Duitse Bundesliga. Schalke zat ook twee of drie jaar achter hem aan. Of hij dan voor een miljoen of dertig à veertig kan gaan? Ja, minimaal."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand