Het seizoen van FC Twente is bijna afgelopen; met deze tips houd je je jonge Twente fans zoet

Jonge FC Twente-fans in Vak 110
Jonge FC Twente-fans in Vak 110 Foto: © Pro Shots

Het seizoen zit er bijna op voor FC Twente, en wat een seizoen is het tot nu toe geweest! Ongetwijfeld heb je allerlei fantastische momenten met de wat jongere Twente fans in je familie beleefd. Maar hoe houd je ze ook zoet gedurende de zomerstop? In deze blog vind je wat tips hierover.

Organiseer een toernooi

De eerste tip die we je mee willen geven is om een spannend toernooi te organiseren. Hierdoor verleggen alle jonge tukkers hun aandacht op een voetbaltoernooi waar ze zelf de mogelijkheid hebben om de historische successen van onze club na te bootsen. Alles begint hierbij met een mooie prijs, dus een trofee kopen moet zeker gedaan worden. Kijk ook of je sponsor kan vinden voor het toernooi zodat er andere leuke prijzen uitgedeeld kunnen worden zoals voetbalshirts!

Neem een stadiontour

Overweeg ook om een stadiontour te nemen! Het grootste voordeel hieraan? Je kind krijgt een leerzame ervaring waarbij hij of zij alles ontdekt over de rijke geschiedenis van onze club. Van de kleedkamers tot de prijzenkamer, elke hoek van het stadion heeft zijn eigen verhaal dat wacht om ontdekt te worden. Stel je de twinkeling in hun ogen voor als ze door dezelfde gangen lopen als Lars Unnerstall of Daan Rots lopen!

Kijk samen naar oude wedstrijden

Het samen terugkijken naar oude wedstrijden is misschien wel een van de gezelligste activiteiten die je kunt ondernemen. Zoek de meest gedenkwaardige wedstrijden van FC Twente op en maak er een ware filmavond van. Het is een fantastische manier om verhalen te delen over hoe je zelf die wedstrijden hebt beleefd en welke spelers jou het meest zijn bijgebleven. Bovendien kun je de jongere fans op deze manier ook kennis laten maken met de helden van vroeger zoals Bryan Ruiz of Blaise N’Kufo.

Bekijk trainingen en wedstrijden in de voorbereiding

Het bijwonen van trainingen en voorbereidingswedstrijden geeft je een uniek kijkje achter de schermen en is dé kans om de spelers van dichtbij in actie te zien. Tijdens deze momenten kun je de strategieën, technieken en het harde werk dat onze spelers in hun voorbereiding steken, bewonderen. Je ziet niet alleen de toewijding en passie waarmee ze elke uitdaging aangaan, maar het is ook een mooie gelegenheid om de teamgeest en de banden binnen het team op het moment zelf opgebouwd te zien worden.

Bezoek de open dag van FC Twente

De open dag van FC Twente is hét uitgelezen moment om samen met andere fans de unieke sfeer van onze prachtige club te ervaren. Het is een dag vol voetbalplezier, waarin je niet alleen de mogelijkheid krijgt om de spelers en staf te ontmoeten, maar waar je ook deel kan uitmaken van verschillende voetbalactiviteiten. Van rondleidingen door het stadion tot aan meedoen aan voetbalclinics; het is een dag waarop de verbondenheid met de club en met elkaar centraal staat.

Lees meer:
0 reacties