"Het zijn bloedzuigers op de Balkan, een snelle 0-3 zou fijn zijn"

Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing
Leon ten Voorde en Tijmen van Wissing Foto: © Orange Pictures

FC Twente neemt het donderdagavond in Servië op tegen FK Cukaricki en Leon ten Voorde kijkt uit naar de heenwedstrijd. De verslaggever van Tubantia is echter niet onder de indruk van het stadion van Partizan Belgrado.

"De KNVB zou dit stadion afkeuren", aldus Ten Voorde, die ziet dat de wedstrijd niet echt leeft bij de thuisclub. "Gisteren was er ook geen enkele lokale journalist bij het perspraatje van FC Twente. Het draait hier vooral om Partizan en Rode Ster", constateert de clubwatcher.

De spelers van de club uit Enschede hebben een rustige dag op het programma in aanloop naar de aftrap om 20:00 uur. "Ze hebben een wedstrijdbespreking in het hotel”, vervolgt hij. "Het wordt dus een dag van rusten, rusten, rusten. Vanavond is de ploeg een uur en een kwartier voor de aftrap in het stadion.”

Ten Voorde is benieuwd of de Tukkers er in slagen om de wedstrijd te winnen. "Heel eerlijk: ik kan nu wel gaan doen alsof ik Cukaricki heel goed ken, maar dat is niet zo. Het zijn bloedzuigers op de Balkan, daar moet je wel mee kunnen omgaan", waarschuwt hij. Zijn voorspelling vanavond? "1-2. Maar een snelle 0-3 zou ook fijn zijn, want dan kunnen we boeken naar Florence", besluit hij op de website van zijn werkgever.

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand