'Higler had moeten staken': "Dat meisje heeft FC Twente gered"

Dennis Higler
Dennis Higler Foto: © Pro Shots

FC Twente won zondagmiddag van Feyenoord. Een wedstrijd die voorspoedig verliep, zonder grote incidenten of stakingen. Leon ten Voorde weet echter dat de scheidsrechter, mocht hij het protocol gevolgd hebben, de wedstrijd had stil moeten leggen.

Toch had scheidsrechter Dennis Higler aanleiding gehad de wedstrijd stil te leggen. Leon ten Voorde spotte een bekertje op het veld. "Het was wel hilarisch. Je zag één bekertje op het veld. Volgens mij bij die goal", begint Ten Voorde zijn verhaal bij De Ballen Verstand. "Er rende heel snel een ballenmeisje naar toe en die haalde het bekertje weg. Higler heeft dat gezien. Dat weet ik zeker. Dat ballenmeisje was de dochter van Jasper van den Bult, een medewerker van FC Twente die naast mij zat en ook aan het werk was."

Staken is het protocal, dat gebeurde niet: "Ze was natuurlijk geïnstrueerd: 'Als er een bekertje ligt, rennen!' Echt top. Het bekertje was in een mum van tijd weg. Geweldig. Dat meisje heeft FC Twente echt gered. We hebben het allemaal over Ugalde, maar die dochter heeft Twente aan de overwinning geholpen", besluit de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties