'Hij is niet heel enthousiast om met Ron Jans verder te gaan''

janssst.jpg
janssst.jpg Foto: © Geen

Ron Jans heeft een aflopend contract als trainer bij FC Twente. Het is de vraag of de oefenmeester ook komend seizoen voor de groep staat in Enschede.

Volgens clubwatcher Tijmen van Wissing is de toekomst van Jans in De Grolsch Veste allerminst zeker nadat Paul van der Kraan is teruggekeerd als algemeen directeur. "Van der Kraan is niet anti-Jans, maar ook niet meteen heel enthousiast om met hem verder te gaan", zegt Van Wissing bij Voetbalpraat op ESPN.

"Daar gaat natuurlijk een technisch directeur over en Jan Streuer mocht aangeven of hij met Jans door wilde", vervolgt Van Wissing zijn uitleg. "Die wilde wel doorgaan, maar heeft de toezegging daarvoor gekregen van meneer Brüggenwirth, die dus inmiddels weer aan de kant is geschoven."

"Nu moet Streuer met de Raad van Commissarissen in overleg of ze echt verder kunnen. Ik denk niet dat het een uitgemaakte zaak is dat Jans volgend jaar nog trainer is van Twente", aldus de journalist, die zelf ook zijn twijfels heeft over Jans.

"Nou, ik denk dat je wel serieus de vraag moet stellen: Moet je een derde jaar aangaan met Ron Jans? Vorig jaar heeft hij het in het begin uitstekend gedaan, maar in de tweede seizoenshelft hebben ze maar twee wedstrijden gewonnen. Dit jaar is het niet slecht, maar we staan ook niet allemaal op de banken. Met deze selectie moet je toch ook gewoon bij de eerste zeven staan?", besluit hij.

???? Volgens @vanwissing kan de terugkeer van Paul van der Kraan weleens een vervelende wending hebben voor de trainer...

"Ik denk niet dat het een uitgemaakte zaak is dat Ron Jans volgend jaar trainer is bij FC Twente"#Voetbalpraat pic.twitter.com/njmQPRgTJI

— ESPN NL (@ESPNnl) November 30, 2021

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 5 feb. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 13 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
Ajax -
-
FC Twente -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Go Ahead Eagles -
vr 25 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Twente -
zo 6 mrt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 20 22 46
3 Feyenoord 20 27 42
4 FC Twente 20 9 38
5 AZ 20 13 36
6 Vitesse 20 -1 36
Bekijk de hele stand