Hilgers kritisch: "Dan vertrouw ik die techniek niet helemaal"

Mees Hilgers baalt flink van het puntenverlies van FC Twente op bezoek bij Vitesse (2-2). Een late goal werd de Tukkers door de VAR door de neus geboord, waardoor FC twente genoegen moest nemen met een punt.

Ricky van Wolfswinkel zou buitenspel hebben gestaan. "Als ik die beelden terugzie, dan vertrouw ik die techniek niet helemaal", reageert Hilgers tegenover Voetbal International. "Die camera staat al niet helemaal precies op de juiste lijn. De assistent-scheidsrechter vlagde ook niet voor buitenspel. En dan duurt het zo lang, dat ik denk: als het zo twijfelachtig is, moet je de scorende ploeg het voordeel geven. Je kunt zo’n goal niet afkeuren, vind ik. Misschien ook omdat ik voor FC Twente speel."

De verdediger zou een zege van FC Twente verdiend hebben gevonden. "Over de hele wedstrijd gezien wel. Vooraf zeiden we tegen elkaar: deze drie punten moeten we pakken. De eerste helft hadden zij niks te zeggen, de tweede helft was het meer opportunisme van beide kanten. En door twee lucky goals pakken zij het gelijkspel. Twee fouten van ons, dom verdedigen", aldus Hilgers, die zelf de pass gaf op Virgil Misidjan waar uiteindelijk de gelijkmaker uit viel.

"Ik ben een speler die de voetballende oplossing zoekt, dat deed ik nu ook weer", geeft hij aan. "Daarna werd er een overtreding gemaakt op Virgil Misidjan, zegt hij althans. Ik heb geen idee of dat zo was. Uiteindelijk gaat die bal erin via een voetje van Robin Pröpper. Het was allemaal: pech, pech, pech."

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand